Få 20% rabatt! arrow_drop_up
Gå vidare till innehåll

Gratis frakt | Betal senere med Klarna

  Ledige stillinger

  Jobbtilbud

  Drømmer du om å gjøre karriere? Muligheter til å vokse og jobbe i et ungt, dynamisk team hos oss , hvor hver arbeidsdag er forskjellig? Da er du på rett sted. Vi skiller oss fra andre selskaper og ønsker å fortsette å skille oss ut. Vi har et team med en ambisjon om å holde organisasjonen i vekst og vi elsker å jobbe hardt.

   

  NETTMARKEDSFØRERE Kan du uten tvil kalle deg selv en konverterings- og kampanjeekspert? Ønsker du å engasjere deg strategisk, coache en kollega og kontinuerlig trene og utvikle deg innen e-handel og nettmarkedsføring?

  Da håper vi at du velger din neste arbeidsgiver, for vi tilbyr deg denne muligheten! Hva skal du gjøre?

  - Som en del av vårt Center of Excellence vil du hjelpe oss med å bygge fantastiske trakter og lage unike kampanjer.

  – Som den som er til syvende og sist ansvarlig for implementeringen av KPIer, vil du hele tiden optimere arbeidsmetoden, analysere yielden, beregne budsjett og utarbeide dine rapporter. 

   

  - Som eier av den komplette kanalmiksen (alle digitale kanaler og lenker til offline-kanalene) forfører og konverterer du målgruppen til rett tid, gjennom rett kanal med rett budskap. Du vil utvikle en visjon og strategi i forhold til SEO, SEA, jobbtavler og sosiale medier. Takket være din kunnskap om kanaltrender og rekrutteringsteknikker er vi alltid i forkant.

  – For å konvertere våre leads på best mulig måte, er du eier av vår nettside, vår konverteringsplattform. Du tar deg av koblingen mot andre systemer, landingssidestrukturen, videreutvikling av nettsiden og oppretting av rapporter. Sammen med vår Senior Content Marketer vil du diskutere optimalisering og publisering av innhold.

   

  Du jobber tett med nettmarkedsføreren som veileder deg daglig og gjør deg i stand til å vokse i kunnskap, atferd og resultater. Du vil også bruke tid på å bygge og vedlikeholde kunnskap om våre markeder, målgrupper og tilbud.

   

  ONLINE EVALUERING (INTERNATIV) Gjør

  en praksisplass hos oss betyr absolutt ikke å få kaffe og lage kopier. Nei, du løper i full fart! Er du på utkikk etter praksisplass på tredje år eller praksisplass for å fullføre studiene? Din heldige fyr. En plass for praksisplass i nettmarkedsføring er tilgjengelig i vårt vakre bygg.

   

  Du bygger og optimaliserer aktivt sosiale mediekampanjer. De har et bredt spekter av roller: copywriting, fellesskapsledelse, analyse, annonsering og sosialt søk. Men ikke noe press ... det er også treningsstudio, Nintendo, pingpongbord og biljardbord å ha det gøy på.

   

  Vårt mål? Vi vil få deg til å føle deg hjemme, jobbe med de kuleste kampanjene og til slutt lære hvordan du bruker online-kanaler på en vellykket måte. For å oppnå dette ber vi om din erfaring med å jobbe med nettbaserte plattformer og annonsering samt et analytisk utseende. 

   

  NETTVIKLER

   

  De tenker i koder, skriver koder, nesten til og med spiser koder. Og derfor trenger vi deg som vår nye webutvikler!

   

  Hver dag vet du hvordan du gjør tall, bokstaver og tegn til brukervennlige nettsider og nettverktøy. Som vår nettutvikler er du ansvarlig for en stor del av brukeropplevelsen på disse kanalene. Du jobber med ulike prosjekter der du har medbestemmelse.

   

  Vi ser etter en webutvikler som overrasker oss med innovative ideer og tenker sammen med oss ​​om nye nettkonsepter. Vi ber deg gi oss et godt grunnlag, men sammen skal vi sørge for at du blir enda bedre i jobben din. I et team bestående av vår kreative direktør, innholdsmarkedsførere, designere og andre webutviklere, vil du bidra til veksten til det mest innovative selskapet i Utrecht-regionen.

   

  Er du vår webutvikler? Deretter:

   

  Har du gjennomført relevant opplæring;

  • Har du jobbet som webutvikler i 1-2 år?
  • Kan du programmere i HTML, CSS og Java Script (jQuery og AngularJS er en fordel);
  • Vet du hvordan du setter opp lokasjoner for måleformål

  Betala alltid säkert

  Kundtjänst 7 dagar i veckan

  Gratis frakt