Få 20% rabatt! arrow_drop_up
Gå vidare till innehåll

Gratis frakt | Betal senere med Klarna

  Vanliga frågor

  Orderbekräftelse:

  Så fort du beställer får du en orderbekräftelse via e-post. Det betyder att vi har tagit emot din beställning i vårt system och auktoriserat ditt kreditkort för köpet. Om din vara är på restorder eller inte är tillgänglig kommer vi att kontakta dig via e-post. Om dina varor är tillgängliga för omedelbar leverans (inom 5 arbetsdagar), kommer vi att behandla din beställning för leverans.

   

  Beställningssändning:

  Om din beställning finns i lager och vi behandlar debiteringarna till ditt kreditkort, skickas den inom fem arbetsdagar från beställningsdatumet. Vi skickar dig spårningsinformation inom 24 timmar efter att din beställning lämnat lagret till den e-postadress du angav när du checkade ut. Om du inte får spårningsinformation från oss inom sex arbetsdagar efter att du har lagt din beställning är du välkommen att följa upp med oss ​​på info@generlit.com.

   

  Försändelsespårning:

  Genom att lägga en beställning genom Generlit accepterar du leveranstiderna. De flesta beställningar levereras inom fem till tio arbetsdagar, men externa faktorer som tullkontroll kan ibland orsaka förseningar. Om din beställning tar längre tid än 10 arbetsdagar att komma fram än den angivna leveranstiden, vänligen kontakta oss för hjälp.

   

  Skador:

  Kontrollera förpackningen på din vara när den kommer. Om du märker någon skada bör du notera det när du skriver på för leverans. Om dina varor kommer skadade kan du skicka bilder till info@generlit.com så löser vi problemet åt dig.

   

  Förlorade eller stulna paket:

  Generlit ansvarar inte för förlorade eller stulna paket som har bekräftats levererade till angiven adress. På begäran kommer Generlit att bekräfta leverans till angiven adress, leveransdatum, spårningsinformation och leveransinformation för kundrecensioner.

   

  Avbeställningar och återbetalningar:

  Om din beställning har skickats står du även för de faktiska returfraktkostnaderna. Återbetalningar utfärdas endast till det ursprungliga kreditkortet som användes vid beställning.

   

  Returneringar

   Du kan returnere produktet for refusjon innen 14 dager etter at du har mottatt bestillingen, forutsatt at produktene er i samme stand som da du mottok dem.

  Refusjonen inkluderer full pris på kjøpet, eksklusiv leveringskostnader. Portokostnader for retur av produktet refunderes ikke og er kjøpers ansvar.

   

  Betala alltid säkert

  Kundtjänst 7 dagar i veckan

  Gratis frakt