Gå videre til innholdet

Gratis frakt | Betal senere med Klarna

  Ofte stilte spørsmål

   Ordrebekreftelse:

  Så snart du bestiller, mottar du en bestillingsbekreftelse via e-post. Dette betyr at vi har mottatt bestillingen din i systemet vårt og autorisert kredittkortet ditt for kjøpet. Hvis varen din er på restordre eller ikke tilgjengelig, vil vi kontakte deg via e-post. Hvis varene dine er tilgjengelige for umiddelbar forsendelse (innen 5 virkedager), behandler vi bestillingen din for forsendelse.

   

  Bestill forsendelse:

  Hvis bestillingen din er på lager og vi behandler kostnadene til kredittkortet ditt, sendes den innen fem virkedager fra datoen for bestillingen. Vi sender deg sporingsinformasjon innen 24 timer etter at bestillingen din forlater lageret til e-postadressen du oppga da du sjekket ut. Hvis du ikke mottar sporingsinformasjon fra oss innen seks virkedager etter bestillingen, er du velkommen til å følge opp oss på info@generlit.com.

   

  Ordresporing:

  Ved å legge inn en bestilling gjennom Generlit godtar du leveringstidene. De fleste bestillinger leveres innen fem til ti virkedager, men eksterne faktorer som tollkontroll kan noen ganger føre til forsinkelser. Hvis bestillingen tar lengre tid enn 10 virkedager å ankomme enn oppgitt leveringstid, vennligst kontakt oss for hjelp.

   

  Skader:

  Kontroller emballasjen til varen din når de ankommer. Hvis du merker noen skade, bør du merke deg den når du signerer for levering. Hvis varene dine kommer skadet, kan du sende bilder på info@generlit.com, så løser vi problemet for deg.

   

  Mistede eller stjålne pakker:

  Generlit er ikke ansvarlig for tapte eller stjålne pakker som er bekreftet som levert til den oppgitte adressen. På forespørsel vil Generlit bekrefte levering til oppgitt adresse, leveringsdato, sporingsinformasjon og fraktinformasjon for kundeanmeldelse.

   

  Avbestillinger og refusjoner:

  Hvis bestillingen din er sendt, vil du også være ansvarlig for faktiske returfraktkostnader. Refusjoner utstedes bare til det originale kredittkortet du bruker når du bestiller.

   

  Returnerer:

   Du kan returnere produktet for refusjon innen 14 dager etter at du har mottatt bestillingen, forutsatt at produktene er i samme stand som da du mottok dem.

  Refusjonen inkluderer full pris på kjøpet, eksklusiv leveringskostnader. Portokostnader for retur av produktet refunderes ikke og er kjøpers ansvar.

   

  Betal alltid sikkert

  Kundservice 7 dagar i uken

  Gratis frakt