Få 20% rabatt! arrow_drop_up
Gå vidare till innehåll

Gratis frakt | Betal senere med Klarna

  Frakt och Ångerrätt

  Avbeställningar och återbetalningar:

  Om inte avtalet är undantaget från ångerrätten kan köparen häva köpet av varan i enlighet med ångerrättslagen.


  Köparen ska underrätta säljaren om utnyttjandet av ångerrätten inom 14 dagar från det att tidsfristen börjat löpa (14 dagar efter mottagandet av varan). Deadline inkluderar alla kalenderdagar. Om tidsfristen går ut på en lördag, helgdag eller helgdag förlängs fristen till närmaste vardag.

  Ångerfristen anses vara uppfylld om anmälan skickas före periodens utgång. Köparen har bevisbördan för att ångerrätten har utnyttjats och anmälan bör därför göras skriftligen via e-post.

  Uppsägningstiden börjar löpa:

  Vid utnyttjande av ångerrätten ska varan returneras till säljaren utan onödigt dröjsmål och senast 14 dagar från det att meddelandet om utnyttjande av ångerrätten lämnats. Köparen står för de direkta kostnaderna för att returnera varan, om inte annat avtalats eller säljaren har underlåtit att ange att köparen ska stå för returkostnaderna.


  Säljaren är skyldig att utan oskäligt dröjsmål återbetala köpeskillingen till köparen och senast 14 dagar från det att säljaren fått besked om köparens beslut att utöva ångerrätten. Säljaren har rätt att hålla inne betalningen till dess att han mottagit varan från köparen, eller tills köparen har lämnat in dokumentation om att varan har skickats tillbaka.

  Om du vill returnera produkten står du för fraktkostnaderna för returen. Återbetalningar utfärdas endast till det ursprungliga kreditkortet du använder vid beställning.

  Återbetalningen inkluderar hela köpesumman, exklusive fraktkostnader. Tullavgifter för att returnera produkten återbetalas inte och är köparens ansvar.  Frakt:

  Genom att lägga en beställning genom Generlit accepterar du leveranstiderna. De flesta beställningar levereras inom fem till tio arbetsdagar, men externa faktorer som tullkontroll kan ibland orsaka förseningar.

  Betala alltid säkert

  Kundtjänst 7 dagar i veckan

  Gratis frakt